A hölgyeket köszöntötték


2011-03-08 17:12:05  | cikk: mo  | 


A hölgyeket köszöntötték főképe
„Ez az ünnep kifejezi, amit a férfiak a nők iránt éreznek. Férfiúi köszöntésünkbe talán egy kis lelkiismeretfurdalás is vegyül. Tudjuk, érezzük, mi férfiak még mindig nem viszonozzuk kellően azt a szeretet, azt a gondoskodást, azt az önfeláldozást, amit a hölgyektől kapunk, és korántsem teszünk meg mindent, amit megtehetnénk, hogy csökkentsük a gondjaikat, a vállaikra rakott terheket” – Kerecsényi Zoltán az idén 60 esztendős Pápai Pedagógus Művelődési Ház nevében ezekkel a szavakkal köszöntötte a Pápai Nők Klubja tagjait ma délután. Az egyik legrégebben, 1969-ben alakult civil szervezet hölgy tagjai e köszöntés mellé nosztalgiadalokat is kaptak ajándékba, Szabó Árpádné és a Nosztalgia Trió előadásában.
A Nők Klubja tagjai minden évben összejönnek a hölgyek ünnepén. Ez is egy alkalom számukra, amikor együtt lehetnek, beszélgethetnek, hogy méginkább összekovácsolják a csoport tagjait – tudtuk meg Szabó Gyulánétól, a klub vezetőjétől. A klub minden héten, kedden tartja összejöveteleit a Pedagógus Művelődési Házban. Számos alkalommal hívnak előadókat, szakembereket a legkülönfélébb témákban és időnként kirándulásokat is szerveznek a szervezet – ma már – 53 tagja számára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!