Március 16-án futsal Magyar Kupa elődöntő Pápán


2011-03-08 14:42:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Március 16-án futsal Magyar Kupa elődöntő Pápán főképe
Dr. Áldozó Tamás megválasztott polgármester és dr. Drucskó Zoltán, a Rába ETO Futsal Club ügyvezető elnöke ma sajtótájékoztató keretében számolt be arról, hogy március 16-án 19 órától a Városi Sportcsarnok ad otthont a futsal Magyar Kupa elődöntőjének, melyen a Rába parti együttes a budapesti Cső-Montage csapatával mérkőzik meg. Igazi futballcsemegére van kilátás, hiszen a tavalyi magyar bajnok, kupagyőztes, Szuperkupa győztes ETO, a háromszoros magyar bajnok, háromszoros kupagyőztes, háromszoros Szuperkupa kupagyőztes fővárosiakkal találkozik Pápán.
- Csapatunknak az az ars poeticája, hogy minél több városban megismertessük a közönséggel a labdarúgás teremváltozatát – mondta a klub elnöke. Szeretnénk, ha több városban is hozzánk hasonló, sikeres csapatok alakulnának, remélhetőleg ezzel a mérkőzéssel egy lökést adunk afelé, hogy a futsal Pápán is meghonosodjon. Köszönettel tartozunk Pápa város Önkormányzatának és a Sportcsarnok vezetőinek, hogy hozzájárultak ennek a nem mindennapi rendezvénynek a lebonyolításához. Nélkülük ez az este nem valósulhatna meg.
Az együttműködés jegyében a győri klub elnöke egy szurkolói sálat ajándékozott dr. Áldozó Tamásnak, aki mint mondta, a két város régóta jó kapcsolatot ápol egymással.
- Nagy tisztelettel látjuk Pápán a futsal képviselőit, arra már volt példa, hogy az NB I-es csapatok terembajnokságának fordulóját Pápán rendezték, nagy sikerrel, remélhetőleg ez a mérkőzés is hasonlóan látogatott lesz. Várunk minden győri és pápai drukkert, hiszen a tét mellett a találkozó jótékony célokat is szolgál – fogalmazott dr. Áldozó Tamás.
Sajnos egy szomorú esemény is beárnyékolja a győriek pápai fellépését. Az ETO NB II-es gárdájának fiatal játékosa, Balogh Márk ugyanis a közelmúltban elveszítette szüleit. A vezetőség az önkormányzattal egyetemben úgy döntött, hogy a mérkőzés bevételét a 17 éves játékos megsegítésére ajánlja fel.
A találkozót március 16-án 19 órától rendezik, előtte 17:30-tól egy barátságos mérkőzés keretében a helyi képviselőkből álló csapat a Hannich Péter vezette győri öregfiúkkal játszik.
A jótékonysági mérkőzésre jegyeket elővételben napközben a Sportcsarnokban illetve a meccs napján 17:30-tól a helyszínen lehet váltani 300 (nyugdíjas, diák) illetve 500 (felnőtt) Forintos áron.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!