200 résztvevő a II. Pápai Termál Kupán


2011-03-06 16:01:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: puse.hu  | 


200 résztvevő a II. Pápai Termál Kupán főképe
Az úszás továbbra is az egyik legnépszerűbb és legtöbb embert megmozgató sportág városunkban. A Pápai Úszó Sportegyesület tavaszi versenyén a házigazdák mellett 10 csapat (Győr, Esztergomi Úszó Klub, Vidra SE, Balaton Úszó Klub, Móri Úszó Egyesület, Soproni ÚBKSE, Veszprémi Úszó Klub, Rája 94 Úszóklub, Celldömölki VVSE, Komthermál Komárom) közel 200 sportolója ugrott vízbe 11 számban. A nap a versenyzési lehetőség biztosítása és a sportkapcsolatok ápolása mellett jól szolgálta a március 8-ai veszprémi V-VI. korcsoportos megyei diákolimpia döntőre valamint a március 12-ei székesfehérvári I-II. korcsoportos országos diákolimpia fináléra való felkészülést. Az egyéni versengések mellett csapatsorrendet is hirdettek a rendezők, melyet végül a pápai úszók szereztek meg. A legeredményesebb pápai versenyző a lányoknál holtversenyben Nagy Zsófia és Kun-Szabó Fanni, a fiúknál Szekeres Balázs lett.

A Pápai Úszó Sportegyesület versenyzői a már említett két diákolimpia döntő mellett március 26-án és 27-én Székesfehérváron ugranak vízbe.

Az eredmények.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!