A nőket köszöntötték


2011-03-06 07:15:31  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


 A nőket köszöntötték főképe
Fergeteges hangulatú műsorral köszöntötte tegnap este Hófehérke és a hét törpe, azaz Fehér Ferenc karnagy és hét férfitársa a Bárdoss Lajos Vegyeskar női tagjait a közelgő Nőnap alkalmából a Pedagógus Művelődési Házban.  A törpék és Hófehérke az ismert mese történetébe beleágyazott női tanulságokkal és közismert, a nők által különösen kedvelt dalokkal kedveskedtek 39 hölgytársuknak. A jól értesült törpék felolvasták téziseiket arról, miért élnek tovább a nők, mint a férfiak, miért jobb a színlátásuk, miért fürgébbek és hajlékonyabbak, mint a férfiak, miért hatékonyabbak a férfiaknál, és miért képesek egyidejűleg több dologra koncentrálni a nagyszerű és csodálatos nők.
Az XX kromoszóma a nőknél például azt jelenti, hogy a férfi kevesebb genetikai információval rendelkezik, tehát kevesebbet ér. A nők havonta jelentős mennyiségű vért veszítenek. Olyan sokat, hogy elviselése bármely férfit komolyan legyengítene. A női test ezzel szemben sokkal szívósabb. Az egyik törpe szerint a nők tagadhatatlanul többre képesek, mint a férfiak, mert a nők mindenre képesek, emellett a gyermekek szülése is a nők kiváltsága, hiába is erőlködne e témában egy erős, jól felépített férfi.
A műsor után természetesen nem maradt el a virág ajándékozása sem, a megalapozott jó kedélyállapotot a tombolák sorsolása és a játékok csak tovább fokozták a megjelentek körében.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!