A nyugdíjasok is köszöntötték hölgytagjaikat


2011-03-05 23:20:32  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A nyugdíjasok is köszöntötték hölgytagjaikat főképe
Baán Éva elnök köszöntötte elsőként nyugdíjas társait a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi- Érdekképviseleti Egyesületének mai nőnapi rendezvényén a Tarczy Lajos Általános Iskola aulájában. A közel 460 fős tagsággal rendelkező egyesület a város legnagyobb civil s egyben a nyugdíjasok érdekeit legjobban képviselő szervezete. A rendezvényen részt vett dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármesterjelölt,  dr. Vörös Ibolya önkormányzati képviselő, Deák Tibor, a Veszprém Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének titkára, a Honvéd Bajtársi Klub Nyugdíjas Egyesület több tagja és az Egyesített Szociális Intézmények nyugalmazott vezetője, Csőréné Pőr Eszter, valamint Oláh Márta a Gondozási Központ vezetője is.
Baán Éva köszöntőjében elmondta, a múlt héten elfogadott költségvetési koncepcióban Pápa Város Önkormányzata garanciát vállalt arra, hogy a 2011-es évben is támogatja az egyesület működését.
- A nyugdíjasok egyesületének ez azt jelenti, hogy kitüntető figyelmet érdemel. Ezt külön megköszönjük a testületnek - fogalmazott az egyesület vezetője.
Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott is köszöntötte a nyugdíjas hölgyeket. Rövid beszéde során ismertette új megbízatását, feladatait és elbúcsúzott az általa gyakran látogatott közösségtől a Pápa város polgármesteri címét húsz évig betöltő dr. Kovács Zoltán.
A város nevében dr. Áldozó Tamás köszöntötte a nőket. Mint mondta, saját gondolatai helyett egy Kosztolányi verssel kíván hosszú, egészséges és boldog nyugdíjas éveket a megjelenteknek.
- Mostanában néhány nyugdíjas rendezvényen részt vettem, többször volt alkalmunk találkozni és egészen biztosan mondhatom, hogy nem voltam zavarban, de amikor ennyi hölgy várja azt, hogy most valami szépet kell mondanom, akkor ebben elbizonytalanodok, éppen ezért nem a saját gondolataim mondanám el, hanem egyik kedvenc költőm versét hoztam el önöknek - mondta az alpolgármester, majd felolvasta Kosztolányi megható vallomását a nőkről.
Deák Tibor, a Veszprém Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének titkára is köszöntötte a pápai nyugdíjas egyesület hölgykoszorúját, jó egészséget kívánt a megjelenteknek, majd a megyei szervezet támogatásáról biztosította a pápai közösséget.
Az idén a nyugdíjas klub férfitársai készítették az ünnepi műsort, melyben több vers, énekszó és egy férfi balett tánc is helyet kapott. A jó hangulatú délutánt a Pápai Musical Stúdió énekesei varázsolták még szebbé egy órás műsorukkal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!