A felvetett problémákat együttes erővel, közösen, eddig is mindig megoldottuk és ezután is mindig meg fogjuk oldani - dr. Áldozó Tamás Tapolcafőn tartotta kampányzáró fórumát


2011-03-05 23:16:41  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A felvetett problémákat együttes erővel, közösen, eddig is mindig megoldottuk és ezután is mindig meg fogjuk oldani - dr. Áldozó Tamás Tapolcafőn tartotta kampányzáró fórumát főképe
Tapolcafőn tartotta kampányzáró fórumát a Fidesz-KDNP. A fórumon részt vett dr. Áldozó Tamás polgármesterjelölt, Unger Tamás képviselőjelölt, Zsegraics Gyula, a 10. számú választókerület képviselője, Venczel Csaba önkormányzati képviselő és dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő.
A fórumon sajátos tapolcafői ügyek kerültek előtérbe: a temető fenntartásáról, a Tapolca patak visszatéréséről, a forrás aktívvá válásából és az abból következő feladatokról, a járdák állapotáról, a kerékpárút kiépítésének szükségességéről beszélt, valamint a helyi közösségek lehetőségeivel kapcsolatban felmerült kérdésekre válaszolt dr. Áldozó Tamás.
- Én tizenhárom éve több rendezvényen rendszeresen részt veszek a faluban, a helyieknek az elmúlt tizenhárom év alatt, meggyőződésem szerint az a tapasztalata állt össze, hogy a felvetett problémákat együttes erővel, közösen, eddig is mindig megoldottuk és ezután is mindig meg fogjuk oldani -összegezte az alpolgármester a fórumot.
A ma éjfélkor záruló kampányt jónak értékelte a polgármesterjelölt, aki kérdésünkre elmondta: látszik, hogy az országban egyedül itt, Pápán van kampány, mivel a Fidesz oldaláról a miniszterelnöktől az államtitkárokig minden politikus fontosnak tartotta azt, hogy eljöjjön és elmondja azt, hogy együtt akarnak működni ezzel a várossal.
- Azt szeretnénk, hogyha a kormánnyal együtt, a miniszterelnökkel együtt dolgozva 2014-ig sok szép eredményt tudnánk elérni. Olyan nagy beruházások vannak folyamatban vagy indulnak el a közeljövőben itt, a kistérségben, mely alatt nemcsak a Fő térről, az Esterházy-kastélyról, a Várkertfürdőről és a szállodáról beszélek, hanem a 83-as főút kiépítésére és a vasút villamosítására is gondolok. Ezek a beruházások, a közlekedési infrastruktúra minden igényt kielégítő kiépülése lehetővé teszi a város és környéke számára, hogy az ország legfejlettebb kistérségeihez csatlakozzon, ez pedig azt jelenti, hogy bővül annyival a helyi gazdaság, létrehoz annyi új munkahelyet, amivel a családoknak megélhetést biztosít, ez pedig a helyi önkormányzatoknál bevételek formájában jelentkezik majd - mondta dr. Áldozó Tamás.
A polgármesterjelölt a tavaly októberihez hasonlóan 30-35 százalékos részvételi arányra számít a holnapi választásokon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!