Szünidei kirándulás Kőszegre


2009-10-26 14:26:06  | cikk:  | 


Október 29-én, csütörtökön szünidei kirándulást szervez a Jókai Mór Művelődési Központ (továbbiakban: JMK) Kőszegre. A kirándulók 8 órakor indulnak a JMK színházépület parkolójából különjáratú autóbusszal, a várható érkezés időpontja este 19 óra. A délelőtt folyamán ellátogatnak a Bechtold Természetvédelmi Látogatóközpontba, ahol megtekintik az arborétumot, a tanösvényt és a madárvédelmi mintatelepet. Délután első állomásuk a Jurisics-vár, azon belül is megtekintik a Füvészkertet, a Lovagtermet, a Tornyot és a Vármúzeumot. Ezt követően meglátogatják a Tábornokházat, a Hősök tornyát, majd egy idegenvezetővel városnéző túrát tesznek Kőszegen. A részvételi díj felnőtteknek 2700 forint, gyermekeknek 2000 forint, mely tartalmazza a csoportos belépők és a kedvezményes útiköltség árát is. Jelentkezni Bognárné Novák Ilona, művelődésszervezőnél személyesen vagy a 89/324-242-es telefonszámon lehet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!