Néptánc bemutató, játszóház és ételkóstoló a Csókai Óvodában


2011-03-03 18:53:39  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Néptánc bemutató, játszóház és ételkóstoló a Csókai Óvodában főképe
A Csókai Óvodában a héten „Télkergető” napokat tartanak, melynek keretén belül különböző programokat szerveztek az ovisoknak. Ma délután a Cibere és az Aprókák néptánc csoport bemutatóját tekinthették meg a szülők, majd a szervezők farsangi kézműves játszóházba invitálták a szülőket csemetéikkel. Közben Éljünk egészségesebben! címmel Borbély Lajosné kóstolóval egybekötött ételbemutatóján vehettek részt az érdeklődők az egyik csoportszobában.
- Rendkívül egyszerű és gyorsan elkészíthető édességeket hoztam a gyerekeknek. Kétféle csokit és cukrot kiváltó finomságot készítettem. Az egyik darált szezámmag mézzel összekeverve, amiben rengeteg kalcium van, erre ennyi idős korban nagy szükségük van az apróságoknak. A másik pedig bio karobpor, méz, tök-és napraforgómag valamint dió keveréke. Ebben sok vas és E vitamin található. Ezekből nem szabad sokat enni, nagyon laktatóak. Innivalónak PÍ vizet hoztam, ami egy tisztított karsztvíz, ezzel a szervezetet lúgosítani lehet - hangsúlyozta az okleveles életmód tanácsadó.
A Télkergető program holnap a farsangi bállal ér véget.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!