Startra kész a stand


2011-03-02 20:34:32  | cikk: HuHa  | 


Startra kész a stand főképe
Holnaptól várja a látogatókat Budapesten, a Hungexpo területén az Utazás 2011 - 34. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás. Pápa városa harmadik alkalommal résztvevője Közép-Európa legnagyobb turisztikai rendezvényének, idén – akárcsak a múlt évben – a Magyar Turizmus Zrt. Közép-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága szervezésében jelenik meg a Királyi Régió többi kiállítójával együtt. A pápai turisztikai szakemberek ma délután alakították ki a város standját, amely az „A”pavilon 208/A területén található. Gaál Gyula Istvánnétól, a Tourinform iroda vezetőjétől megtudtuk, ebben az évben a város új turisztikai beruházásaiból kínálnak ízelítőt a látogatóknak, hiszen kiemelt szerepet kap a barokk hangulat megidézése, mellyel a Várkastélyban, májusban megnyíló barokk főúri enteriőrökre és a további turisztikai attrakciókra hívják fel a figyelmet.
-Standunk egy része a barokk hangulatot idézi és mi magunk is korabeli viseletben fogadjuk a látogatókat, szombaton és vasárnap pedig a vendégeknek is lehetőségük lesz barokk ruhába öltözni egy fotózás erejéig. Mindemellett idén is hangsúlyos szerepet kap a Várkertfürdő a kiállításon – a jelenlegi szolgáltatások mellett természetesen már a nyáron megnyíló új medencék iránt is igyekszünk felkelteni az érdeklődést. Pápa város bemutatkozásában ugyancsak fontos szerephez jut a Pápai Hús 1913 Kft., mely ez évben is kóstolókkal várja majd a standunkra látogatókat.
A pápai kiállítási területen dolgozó szakemberek – a tavalyi év sikerén felbuzdulva – több játéklehetőséggel is készültek, idén is lesz totó és képkirakó a városról, a játékos kedvű látogatóknak és persze ajándékokból sem lesz hiány.
Az Utazás 2011 kiállítás március 3-ától vasárnap estig látogatható 10-18 óra között. A szervezők arra számítanak, hogy a múlt évhez hasonlóan sok pápaival találkoznak az idén is a budapesti rendezvényen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!