Méltatlan helyzetbe hozták a friss Lombard szerzeményt


2011-03-02 11:21:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Méltatlan helyzetbe hozták a friss Lombard szerzeményt főképe
Nincs könnyű helyzetben Lovrencsics Gergő. A Pécsi MFC tulajdonosainak döntése értelmében a Lombard Pápa legújabb igazolása ugyanis tavasszal csak a bírói öltözőt használhatja. A 22 éves csatárt azért büntették ilyen módon, mert nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ehelyett aláírt a Lombardhoz – adta hírül a Nemzeti Sport.
„Meglepett a klub döntése, bevallom, nem számítottam száműzetésre, de már túltettem magam rajta – mondta Lovrencsics Gergő. – Noha a bírók és a csapat öltözője csupán öt méterre van egymástól, és csak azt az öt percet töltöm távol a többiektől, amíg edzés előtt átöltözöm és utána lezuhanyozok, azért furcsa és kissé megalázó a helyzet. Továbbra is a csapat tagjának tartom magam, és ahogy látom, a társaim is. A taktikai eligazításokon ott vagyok a többiekkel, és az edzéseken is hajtok becsülettel. Gondolom, a meccsek után bemehetek a társaimhoz, ám most úgy néz ki, a tavasszal már nem futballozhatok a Pécsi MFC-ben."
Lovrencsics Gergő Pécsen a harmadik szezonját tölti. Edzéseken ugyanúgy gyakorol, mint a többiek, ám árulkodó, hogy az egymás elleni játékban sohasem a kezdők alkotta oldalra kerül.
„Hogy meccsen mi lesz, nem tudom – folytatta Lovrencsics Gergő. – Ha a csapattal tartok, idegenben szerintem furcsállnák, ha a vezetők külön öltözőt kérnének, hazai pályán pedig mégsem kérhetem meg mondjuk Kassai Viktort, hogy húzódjon már egy kicsit arrébb, mert nekem is kell egy hely az öltözőben. Az igazi elégtétel talán az lenne, ha a harmincadik forduló kilencvenedik percében szerzett gólommal az élvonalba jutna PMFC, és mellettem az együttes is az NB I-ben szerepelhetne.”
(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!