Dr. Áldozó Tamás a Gyurátz Körben


2011-02-28 22:41:45  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Dr. Áldozó Tamás a Gyurátz Körben főképe
Dr. Áldozó Tamás, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje és Unger Tamás egyéni választókerületi képviselőjelölt tartott ma este lakossági fórumot a Gyurátz Ferenc Gondolkodó Kör meghívására a gyülekezeti ház hittantermében. A polgármesterjelölt elsőként a gyülekezeti közösségek fontosságáról, és a Fidesz egyházpolitikájáról beszélt. Mint mondta, fontos, hogy az egyház intézményeket működtessen, kiemelten a szociális szférában, valamint a város és az egyház közötti kapcsolat  az együttműködés és a párbeszéd kettősségére épüljön. Ezt követően dr. Áldozó Tamás a Fidesz munkahelyteremtési javaslatairól, valamint a turisztikai beruházások jelentőségéről és a turizmus kínálta kiugrási lehetőségekről beszélt az evangélikus közösség előtt.
Mint mondta, az önkormányzat mindent megtesz azért, hogy Pápán mindenkinek legyen munkája, aki dolgozni akar. Ezt bizonyítja az Ipari Park fejlesztése és a Pápai Hús 1913 Kft. megmentésében vállalt szerep is.
- A következő évek nagy eredménye a sok látványosság lesz - Fő tér, Várkastély, Várkertfürdő-, a mi nagy felelősségünk pedig az, hogy azokkal megfelelő módon tudjunk élni. Mi ezt a várost magunknak építjük. Szeretnénk olyan széppé építeni ezt a várost, hogy elnyerje a tetszését azoknak is, akik máshonnan jönnek ide, s olyannyira tetsszen a máshonnan idejövőknek, hogy hajlandóak legyenek fizetni azért, hogy egy kicsit itt lehessenek Pápán, hogy egy kicsit pápainak érezhessék magukat - mondta dr. Áldozó Tamás.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!