Jól küzdött a Lombard II


2011-02-27 15:46:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jól küzdött a Lombard II főképe
A felkészülés finisében Nagy Mihály csapata az NB II-es bajnokság éllovasához látogatott. A Gyirmót is a pápaiak ellen játszotta utolsó felkészülési mérkőzését, amivel befejeződött a téli alapozás. A Lombard II nem könnyítette meg Kiprich József csapatának dolgát, és bár 6-1-es hazai siker született, a pápaiak mestere szerint nagyon hasznos volt a találkozó, mert csapata védelmi megingásait a gyirmótiak góllal büntetették, megmutatva a következő hét feladatait.

Gyirmót – Lombard Pápa II 6-1 (3-1) Gsz.:Laki 3, Weitner 2, Tóth ill. Csepregi

Gyirmót: Deli Z., Pirka T., Böjte A., Kozmér L., Szabó Cs., Czanik K., Tóth B., Baumgartner A., Varga L., Laki B., Weitner Á. cserék: Filipánics B., Bognár Zs., Pék A., Homonyik G., Horváth R., Polyák G., Tóth N., Lajtos D.
Lombard Pápa II: Hajgató – Domján, Wéninger (Megyesi R.), Borsos, Németh – Peric (Megyesi P.), Dóczi, Kaszás (Füredi) – Venczel (Szabó Zs.), Somogyi (Nyári), Csepregi (Enyingi)

A Lombard II a március 5-ei tavaszi nyitányon Mosonmagyaróvárra látogat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!