A tánc a lélek rejtett nyelve - Közgázos szülők-nevelők bálja


2011-02-26 22:33:39  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A tánc a lélek rejtett nyelve - Közgázos szülők-nevelők bálja főképe
Közel 160 főt köszöntött ma este Unger Tamás, a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola székhelyintézményének (volt Közgáz) jótékonysági szülők- nevelők bálján a tagintézmény új aulájában.
Ez a negyedik szülők-nevelők bálja, melyet a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola szervezett az intézmény dolgozói és a diákok szülei számára.
- Egy jó iskola legalább három közösségből áll: a diákságból, a tanári karból és a szülőkből. Nagyon sok formája van annak, amikor az iskola a szülővel találkozhat, beszélhet. Ilyenek a szülői értekezletek, fogadóórák és a közös bálok. A mai bál azonban más, mint az eddigiek, hiszen ez az első olyan alkalom, amikor intézményünk saját aulájában tarthatjuk meg a hagyományos estet - hangsúlyozta Unger Tamás.
Az igazgató felhívta a jelenlevők figyelmét, hogy a bál jótékonysági, a tombolajegyek vásárlásával az iskolát, a diákok oktatását támogatják.
Az est elején a végzősök romantikus keringőjét és egy latinos táncösszeállítást láthatták az érdeklődők. Ezt követően a Black Bunny Rock and Roll Együttes néhány tagjának formációja alapozta meg a jó hangulatot, majd az iskola „dalos pacsirtái” énekeltek közismert slágereket. Az est hátralevő részében a Retro Zenekar muzsikájára szórakoznak a bálozók.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!