Farsang a Pegazusban


2011-02-26 18:33:23  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Farsang a Pegazusban főképe
A Pegazus Színház farsangi programokkal várta ma délelőttől a kicsiket és nagyokat egyaránt a társulat színháztermében, a Szent István úton. A szórakoztató műsor kézműves játszóházzal kezdődött, majd a Koffermesék című bábjátékot tekinthették meg az ide látogatók, ahol a bőröndből született a mese. A bábjáték több mese fűzéréből állt. A történetet Végh Zsolt és Hegyi József, a társulat két színésze játszotta.
A Koffermesék után jelmezes felvonulás következett Maszkabál címmel, majd farsangi négypróbára invitálták a gyerekeket. A családi napon keresztrejtvények, tombola, Pegazus játéktér és a farsangi fánk mellett egyéb meglepetések is színesítették a remek hangulatú, tartalmas farangi összeállítást.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!