Lombard Pápa – Nyíregyháza 5-1


2009-10-24 19:52:52  | cikk:  | fotó: Babos János  | 


Lombard Pápa – Nyíregyháza 5-1 főképe
Ma 17 órától a Lombard Pápa Termál Fc a Soproni Liga 12. fordulójában Nyíregyháza együttesét látta vendégül. A hazaiak mindenképpen javítani szerettek volna az elmúlt hetekben mutatott játékukon, a vendégek pedig a pontszerzés reményében léptek pályára. Az első félidőben két veszélyesebb szituáció alakult ki, sajnos mindkettő a vendégek részéről. Előbb Bogdanivic gurított pár centivel Szűcs kapuja mellé, majd 5 perccel később Andorka fejesével megszerezte a vezetést a nyírségi alakulat. A szünetben Véber rendet tett a fejekben, ennek köszönhetően a 47. percben máris a hazaiak örülhettek Bárányos csúsztatásának köszönhetően. A gól után magára talált a Lombard, percenként alakultak ki veszélyes szituációk Vojinovic kapuja előtt. A 65. minutumban előbb Bárányos a kapufát találta el, majd még ugyanebben a percben a csereként beállt Alex révén már nálunk volt az előny. A Lombard a vezetés megszerzése után sem állt be védekezni, még azt is elbírta a csapat, hogy a Heffler lerántásáért megítélt büntetőt Farkas nagyon csúnyán fölérúgja. A találkozó egyik legjobbja Gyömbér Gábor volt, aki miután a 83.percben tisztára játszotta magát pontosan adta be a labdát, amit Bali helyezett a rövidbe. Ezzel már 3-1 volt az állás. Gyömbér 5 perccel később maga is betalált, Bárányos mesteri passzát fejelte a hálóba. Az 5-1-es végeredményt Alex állította be a 92. percben. A Lombard Pápa megérdemelten tartotta itthon a három pontot.

Véber György: Lélektanilag borzasztó fontos mérkőzés volt a mai, úgy éreztük, hogy vízválasztó lesz a mai összecsapás, eldől, hogy ki tudunk-e mászni a „gödörből”, amit én nem éreztem annak, de egy pici mentális fáradtság volt a csapaton. Öröm számomra a második játékrészben mutatott játékunk, ebből a 45 percből erőt tudunk meríteni a későbbiekre. Remélem újra azon a vágányon vagyunk, mint a zsinórban megnyert hat mérkőzés alatt. A hátralévő három fordulóban bízom benne, hogy tudunk annyi pontot összegyűjteni, hogy tavasszal bátor célokat tűzhessünk ki magunk elé.

Szentes Lázár: Az első félidő viszonylag elfogadható volt, a szünetben arra hívtam fel a figyelmet, hogy próbáljuk megtartani az eredményt, esetleg a nagy erőket mozgósító Lombard Pápa ellen újabb gólokat szerezni. Ezzel szemben a második percben kaptunk egy gólt, utána kifulladt a csapat. A napokban a következő meccsig rendezni kell a sorokat.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!