Kötelező a győzelem, még idegenben is


2011-02-25 11:32:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kötelező a győzelem, még idegenben is főképe
Szombaton 13 órától a sereghajtó Szolnok otthonában vizitál a Lombard Pápa. Véber György csapata idén először lép pályára tétmérkőzésen a Monicomp Liga 17. körében. A két csapat közül a mieink várhatják kedvezőbb előjelekkel Berger József kezdő sípszavát, hiszen a pápaiak ugyan nem igazoltak a télen, ám a kezdőcsapat masszív, erős gárda benyomását kelti. Ami a másik oldalt illeti, nem lesz sétagalopp a tavasz Simon Antal csapatának, nemcsak azért, mert jelenleg utolsók a pontvadászatban, hanem azért is, mert az élvonalban ritkán látható játékosmozgás zajlott le a csapatnál. Összesen 14 (!) labdarúgó távozott, Tarczy Pál, Alex, Hegedűs Gyula, Hevesi-Tóth Tamás, Molnár Zoltán Pető Zoltán, Mile Krisztián, Schindler Szabolcs, Vörös Péter, Cornaci, Marozas, Pisanjuk, Stanisic, legutóbb pedig Koós Gábor köszönt el a Tiszaligeti pályától. Az érkezők száma is tetemes, Vitalijs Melnicenko, Boris Milicic, Nenad Djurovic, Branislav Vukomanovic, Máté Péter, Milos Jokic, Fitos László, Némedi Norbert és Zsolnai Róbert is a szolnokiak mezét húzza fel a hétvégén.
A Perutz Stadionban mindenki egy tavalyinál kedvezőbb tavaszban reménykedik – akkor az őszi hetedik hely után a 11. pozícióban fejezték be Szűcsék a pontvadászatot - ehhez pedig holnap mindenképpen kötelező lenne begyűjteni a három pontot. Arról nem is beszélve, hogy egy győzelemmel a közvetlen élmezőny újra karnyújtásnyi távolságra kerülne. Szombaton 13 órától minden kiderül…

A forduló további párosításai:

Ma
Siófok - Győri ETO
FTC - KTE

február 26., szombat
DVSC - Paks
MTK - Honvéd
ZTE – Szombathelyi Haladás
Újpest - Kaposvár

február 27., vasárnap
Vasas - Videoton

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!