Ovisuli a Munkácsyban


2011-02-23 19:39:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Ovisuli a Munkácsyban főképe
Ma délután fél 5-től várták a Munkácsy Mihály Általános Iskola Fiumei utcai telephelyén, a Spartacus pályánál lévő intézményébe azokat a leendő kisiskolásokat és szüleiket, akik szerettek volna betekintést nyeri az iskola életébe, az ott folyó oktató-nevelő munkába, illetve közelebbről megismerni a tanító néniket.
- Nálunk már hagyomány, hogy minden évben megrendezzük az ovisuli programsorozatot, amely öt játékos, iskolába csalogató foglalkozásból áll. Fontosnak tarjuk, hogy a szülők hű képet kapjanak a leendő iskoláról. A jövő évben három elsős osztályt indítunk. Ferencziné Györgydeák Anna az 1.a tanítója, az 1.n-ben Szabó Imréné, a testnevelés tagozatos osztályban pedig Kiss Józsefné lesz a diákok tanítója. A mai alkalommal egy tavaszváró játékos anyanyelvi foglalkozáson és kézműves játszóházban vehetnek részt a gyerekek, míg a szüleiknek egy rövid filmes bemutatót tartunk az iskoláról - mondta Egyházi Viktorné.
Az igazgatónő hangsúlyozta, hogy intézményük az óvodai munkával, az oviból hozott alapokkal nagyon elégedett. 
A program március 2-án és 9-én, valamint 23-án és 30-án folytatódik, amikor is lesz még néptánc, játékos nyelvi, sport, illetve informatika foglalkozás – tette hozzá Egyházi Viktorné igazgató.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!