Évadzáró találkozó a kempingben


2009-10-23 20:48:11  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Évadzáró találkozó a kempingben főképe
Ma délelőtt 10 órakor kezdődött a Magyar Camping és Caravanning Club nemzetközivé vált évadzáró programja, melynek immáron negyedik alkalommal ad otthont a pápai Várkert Termál Camping. A hazai vendégek mellett Lengyelországból, Csehországból, Szlovákiából és Szlovéniából is érkeztek kempingesek a találkozóra.
Az egész hétvégén át tartó program megnyitóján dr. Kovács Zoltán polgármester, országgyűlési képviselő és Dekovics- Ódor Noémi a Várkert Termál Kemping vezetője köszöntötte a vendégeket. Mint mondták, remélik, hogy lesz még alkalom itt találkozni, hiszen nagyon jó érzés évről évre felfedezni az ismerős arcokat.
A Magyar Camping és Caravanning Club elnöke, Gyürki László beszédében kellemes szórakozást, és szép napos időt kívánt a több száz résztvevőnek. Megköszönte a színvonalas rendezést a kemping dolgozóinak, a polgármesternek és hangsúlyozta, Pápát azért választották évadzáró rendezvényük helyszínéül, mert fontosnak tartják, hogy minőségi kempingbe jöjjenek, a kemping mindig partner legyen, és ez Pápán minden esztendőben így van. A délelőtti program a Vadvirág Néptáncegyüttes műsorával és a Caravan Club Sumpek csapatának marionett előadásával folytatódott. 
A kempingezőket a hétvége további részében is színes programok várják. A fürdőzés mellett, animációs és kézműves foglalkozások, gulyás party, nosztalgia diszkó és karaoke party nyújt szórakozást az évadzáró találkozó résztvevőinek.

Babos Petra


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!