Maszkabál a Szivárvány Óvodában


2011-02-23 13:23:38  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Maszkabál a Szivárvány Óvodában főképe
A farsang a vízkereszttől (január 6.) hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek. A város összes óvodájában megünnepelték vagy még a héten fogják tartani a farsangot. Ma délelőtt a Szivárvány Óvoda hat csoportjának gyermekei öltöztek be a számukra legkedvesebb jelmezekbe. A legnépszerűbb maskara a királylány, a hercegnő volt, de a fiúk szívesen „lettek” egy pár órára cowboy-ok vagy éppen sárkányok. A gyerekek a jeles alkalomra már napokkal ezelőtt izgatottan készültek, hiszen álarcokat készítettek papírból és gipszből valamint különböző díszeket kreáltak a mai napra. A délelőtt a móka, a vidámság és a versengés jegyében telt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!