Lombard Pápa – Nyíregyháza: Vízválasztó lehet a holnapi meccs


2009-10-23 16:56:21  | cikk:  | 


Szombaton 17 órától a Lombard Pápa hazai közönség előtt folytatja a 2009/2010-es bajnoki pontvadászatot. A tabella 11. helyezettje, a Nyíregyházi Spartacus ellen a három pont begyűjtése mellett létfontosságú, hogy a kisebb hullámvölgyből a sikeres szereplés által minél előbb kilábaljon a Véber legénység. A legutóbbi három összecsapáson 9 gólt kapott a pápai csapat, erre mindössze 1-szer sikerült válaszolni. A bajnokságban a Szombathelyi Haladás és a Zalaegerszeg is legyőzte Szűcséket, ráadásul hétközben a kupaporondon sem sikerült maradandót alkotni, Csank János fiai 3-0-ás diadallal vonulhattak az öltözőbe. Szombaton tehát mindenképpen győzelmi kényszer lesz a fiúkon, remélhetőleg Vébernek sikerül a fejekben rendet tennie a holnapi kezdő sípszóig. Az élvonalban eddig kétszer találkozott a Nyíregyháza a Lombarddal, a 2004/2005-ös szezonban. 2004 őszén Nyíregyházán a mieink nyertek 0-2 –re, Germán és Medved góljaival. Tavasszal egy 0-0-val pontosztozkodás lett a találkozó vége. A Spartacus jól kezdte az idényt, a Vasast és a Ferencvárost is sikerült legyőznie. A harmadik kör után azonban megtorpant a gárda és hat vereség és két döntetlen következett. A vendégeknél külön figyelnünk kell a góllövőlista egyik éllovasára, a 8 gólos Kauzo Homma-ra, aki korábban Pápán is kergette a labdát. Remélhetőleg a vendégeknél nem fog gyarapodni a gólszerzők száma, ellenben a Lombard egy magabiztos győzelemmel tudja feledtetni az elmúlt hetek kisiklását.

A Soproni Liga 12. fordulójának párosításai:

Október 23. (péntek)  
Honvéd-ZTE 19.00

Október 24. (szombat)
Újpest-MTK 15.00
Haladás-Vasas 17.00
Győr-Kaposvár 17.00
Lombard-Nyíregyháza 17.00
DVTK-Paks 17.00
Kecskemét-FTC 17.30

Október 25. (vasárnap)
Videoton – DVSC 17:30

Haraszti Gábor

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!