Hangversenyen készülnek a megmérettetésre


2011-02-21 17:33:22  | cikk: mo  | 


Hangversenyen készülnek a megmérettetésre főképe
Hangversenyen mérték össze tehetségüket a Bartók Béla Zeneiskola fuvola tanszakának növendékei ma délután. A hangverseny egyfajta előzetes bemutatkozás és megmérettetés is egyben a házi fuvolaverseny előtt, melyet már hagyományosan, 15 éve rendszeresen megszervez az intézmény.
A mai alkalmon 23 diák játszotta el az egy kötelező – etűd jellegű – és a választott darabot, mintegy készülve a közeljövőben rendezendő fuvolaversenyre – adott tájékoztatást Kozmitsné Tomor Ibolya, a fuvola tanszak vezetője.
A közelgő megmérettetésen két zsűritag értékeli a fiatalokat: Nagy Tiborné, a Bartók Béla Zeneiskola tanára és Beyer Viola, a győri zeneiskola zenetanára.
A fuvola tanszakon három zenepedagógus segíti a növendékek felkészülését: Molnárné Nagy Gabriella, Hetyeiné Lugosi Johanna és Kozmitsné Tomor Ibolya.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!