A klub életének legrangosabb eseménye - VIII. Black Bunny Rock and Roll Gála


2011-02-20 08:00:21  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A klub életének legrangosabb eseménye - VIII. Black Bunny Rock and Roll Gála főképe
Zsúfolásig telt tegnap estére a Jókai Mór Művelődési Központ színházterme a nyolcadik alkalommal megrendezett Black Bunny Rock and Roll Club gálájára.
A nívós eseményt Rádi Róbert, a Művelődési Osztály vezetője nyitotta meg, aki köszöntőjében kiemelte, a klub sikerei Pápa városának is dicsőséget hoznak. Az osztályvezető ezúttal azonban nemcsak a város képviseletében szurkolt a pápaiaknak, hanem izgatott szülőként is szorított a Black Bunny-soknak, hiszen kislánya is a színpadon táncolt. Szegediné Murai Dóra 1996 óta az egyesület elnöke és vezető edzője, aki 1999-ig maga is aktívan versenyzett felnőtt C, majd B osztályban. A sportedző, akrobatikus rock and roll szakedző kérdésünkre elmondta, hogy tanítványai a mai gálaestre becsülettel és nagy lelkesedéssel felkészültek.
- Úgy gondolom, hogy beérett az, amiért idén tavasztól dolgoztunk, hiszen csapatunk megújult. Átalakítottuk a klub felépítését, változások történtek a táncosok között is, hol párcsere, hol új formáció kialakítása kapcsán. Egyre szorosabbra fontuk a kapcsolatot a Balance Hip-Hop csapattal, a közös élményeink: edzések és fellépések, táborozások és legújabban a közös műsorszámok megtették hatásukat – a táncosok repertoárja bővült, rengeteget tanultak egymástól mind táncban, mind emberileg. A legnagyobb változást azonban táncosaink lelkében érezni. Tűz gyulladt bennük. Hatalmas akaraterő lángolt fel újra az év során, s olyan elsöprő lendületet adott nekik, hogy néha edzőként szívbemarkoló gyönyörűség volt nézni, ahogy ezek a cseppnyi és a felnőttebb gyerekek edzésről edzésre olyan teljesítménnyel és odaadással dolgoztak, amely méltán emelte már régen is ezt a klubot Európa nagyjai közé - hangsúlyozta a vezetőedző.
Az idei repertoárban a rock and roll mellett a hip-hop, a High School Musical és a show tánc is helyet kapott.
A közel két órás gálaműsor végén a táncbarát közönség vastapssal jutalmazta a 136 fellépőt és négy felkészítő tanárukat: Németh Miklóst, Cserkuti Zsófiát, Bierbaum Lajost és Szegediné Murai Dórát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!