12 bajnoki után ismét győzött a Bakonyerdő Pápa


2011-02-19 22:12:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


12 bajnoki után ismét győzött a Bakonyerdő Pápa főképe
Az NB II-es kézilabda-bajnokság 16. fordulójában a Bakonyerdő Pápa a Veszprémi Egyetem alakulatát fogadta a Városi Sportcsarnokban. Poór Tamás csapatára ráfért volna egy siker, hiszen a kézisek legutóbb 2010. október 2-án, a Szentgotthárd ellen ünnepelhettek győzelmet. Ellentétes félidőt produkált a pápai csapat, hiszen jól kezdtek, 4-1-re is vezettek, az ellenfél azonban a védelmi megingásokat kihasználva fokozatosan faragott a hátrányból (17. perc 7-7). A félidő végéhez közeledve a mieink játéka visszaesett, zsinórban hat gólt rámoltak be Bita kapujába, aminek az lett az eredménye, hogy félórányi játék után 11-14-et mutatott az eredményjelző. A folytatásra Poór mester rendet tett a fejekben, és a sorozatos cserék meghozták a remélt eredményt, amihez remek kapusteljesítmény is párosult (40. perc 18-18). Az 50. percre átvette a vezetést a Bakonyerdő (24-23), amit ki sem engedett a kezéből a lefújásig, 28-26 lett a vége.
Poór Tamás: Egy ajkai felkészülési mérkőzésen megnéztem a Veszprémet, ott úgy érzem sikerült feltérképeznem őket. Ennek ellenére rengeteg labdát ajándékoztunk az ellenfélnek az első félidőben, de a múlt heti győri meccsel ellentétben most sikerült összekapni magunkat. Mentálisan is jókor jött a siker, a játékosok szerintem még el sem hiszik a győzelmet, kicsit meg kell tanulnunk újra ünnepelni.

A Bakonyerdő gólszerzői:
Szabó Tamás 10
Takács Balázs 6
Reizinger Szabolcs 4
Kondor János, Harcos Bertalan, Takács Norbert 2
Sarus Ferenc, Róth Gábor 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!