Ülésezett a Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat is


2009-10-22 15:27:35  | cikk:  | 


Ma délelőtt 10 órakor kezdődött a Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat (PNKÖ) rendkívüli ülése a Polgármesteri Hivatal II. emeleti tárgyalótermében. Az ülésen részt vett, Drabant András képviselő, Eigner István elnökhelyettes és Kántor Péter Tamás, a PNKÖ elnöke, így a testület határozatképes volt.  Schweighoffer Anita képviselő külföldi  tartózkodása miatt, illetve Gőgösné Bakos Adél képviselő a közelmúltban hozta világra gyermekét, így nem tudtak részt venni az ülésen. A jegyzőkönyvet Benkő Krisztina, köztisztviselő vezette. Három napirendi javaslatot terjesztett elő az elnök:
- a Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat 2009. évi költségvetésről szóló, módosított 3/2009. (I.26.) PNKÖ határozat módosítása,
- a PNKÖ 2009. évi háromnegyed éves gazdálkodásáról szóló beszámoló jóváhagyása,
- beszámoló a 2009. október 17-én megrendezett Német Nemzetiségi Nap című programról.
A képviselőtestület ellenszavazat és tartózkodás nélkül szavazta meg három igennel a napirendi pontokat. Ezt követően a vegyes ügyekben megszavazták a jövő évre szóló feladatalapú támogatásra a pályázat beadását.

Tóth Tamara

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!