Pécsről érkezik az új Lombard játékos


2011-02-14 17:59:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pécsről érkezik az új Lombard játékos főképe
Ahogy azt sejteni lehetett és ahogy arról korábban hírt adtunk, a Baranya megyei csapat keretéből oldódhat meg a Lombard csatárgondja Lovrencsics Gergő személyében. Erről Árki Gábor, a Lombard Pápa klubmenedzsere beszélt a hivatalos honlapnak.
- Bár a szerződés elméleti síkon csak a nyáron lép életbe – mivel Gergő május 30-ig érvényes szerződéssel rendelkezik - mi felvettük a kapcsolatot a PMFC vezetésével, hogy a csatár már a tavasszal a Lombard Pápa színeiben futballozhasson - mondta Árki. Felajánlottunk az első keretből olyan játékosokat kölcsönbe, akik úgy gondoljuk, hogy segíthetnek a pécsieknek a céljaik elérésében. Mi tehát megtettük a magunk ajánlatát, bízunk abban, hogy Gergő minél hamarabb csatlakozhat a klubunkhoz.
A 22 éves Lovrencsics Gergő az NB II-es válogatott csapatkapitánya.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!