Játszóház a farsang jegyében a JMK-ban


2011-02-12 23:15:28  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Játszóház a farsang jegyében a JMK-ban főképe
Ma délután gyermeksikolyoktól és nevetéstől volt hangos a Jókai Mór Művelődési Központ, mely a Tudás-Szín-Tér projekt keretében családi hétvégét szervezett a farsang jegyében. A farsangi játszóházban lehetett készíteni álarcokat, dekorációkat falra és asztalra egyaránt, valamint a közelgő ünnepre készülve már Valentin-napi ajándékokat is készíthettek a gyerekek. A lufi-hajtogató bohócnál szinte állandó nyüzsgés volt, a sor hihetetlenül hosszú volt, de a különböző, saját készítésű jelmezekbe bújt lurkókat arcfestés is várta, és aki a sok futkározásban elfáradt, megkóstolhatta a Kuktaképzőben a reform farsangi fánkot aszalt gyümölcsökből készült házi lekvárral. 16 óra 30 perckor Ódri és Satyka bohócok vezetésével jelmezverseny kezdődött Értünk van a parádé címmel; a jó móka során minden résztvevőt megjutalmaztak a résztvevők. A jó hangulatú napot a budapesti Buborék együttes vidám, interaktív, zenés műsora zárta hógolyópartival és buborékfújással.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!