Nem okozott gondot a Balatonfüred a Lombardnak


2011-02-12 14:18:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem okozott gondot a Balatonfüred a Lombardnak főképe
Az NB III-as bajnokság 10. helyén álló Balatonfüreddel játszotta soron következő felkészülési mérkőzését a Lombard Pápa. Véber György csapatából többen is hiányoztak, Szűcs Lajos pihenőnapot kapott, Bárányos Zsolt korábban vádlisérülést szenvedett, Tóth Norbert combjában vérömleny keletkezett, Szabó Zsolt és Venczel Balázs pedig belázasodott. A pápaiak a Kovács V. - Nagy S., Dlusztus, Supic, Rajnay - Quintero, Gyömbér, Takács P., Heffler - Rebryk, Maric összetételben kezdtek, csereként Bali, Palkó valamint Tóth Gábor is lehetőséget kapott. A sok kimaradt lehetőségről szólt a találkozó, az első félidőben így is egygólos előnyre tettek szert a hazaiak Rebryk révén, fordulás után tovább nőtt a különbség, hiszen a hajrában Takács és Palkó is betalált, így alakult ki a 3-0-s végeredmény.
- Az eddig elvégzett munkával elégedettek lehetünk – mondta Véber György. A Tatabánya elleni mérkőzés óta bajnoki ritmusban készülünk, jelenleg a munka „finomító” fázisában tartunk. Egyre jobb állapotba kerülünk, egyetlen probléma, hogy rövid a kispadunk, ha nem érkezik további erősítés, gondban lehetünk a bajnokságban, ha bele kell nyúlni a mérkőzésbe. A kezdőcsapat már kialakult a fejemben, egyedül a jobb oldali középpályás posztján akadhat kérdőjel, ahol Takács Péter és Quintero is bevethető. Ha csatárt nem tudunk igazolni Goran Marics mellett Denis Rebryk juthat szóhoz a pontvadászat során.
A csapathoz kapcsolódó hír, hogy Germán Tamás a tavaszi idényben az NB II-es Nyíregyházánál folytatja pályafutását, egyelőre kölcsönben. A 23 éves csatár néhány hete már a Spartacusnál tréningezett és több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett. Pécsről viszont Pápára teheti át székhelyét Lovrencsics Gergő, aki miután nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, úgy tudjuk szívesen folytatná a Lombardnál pályafutását. A támadót még fél éves szerződés köti a PMFC-hez, de a pápai vezetők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a játékos tavasszal már Véber György keze alatt dolgozhasson, éppen ezért a sárga-feketék az anyagiak mellett két minőségi játékost is a Baranya megyei klub rendelkezésére bocsátanának.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!