Győzelem a Tatabánya ellen


2011-02-09 18:47:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A felkészülési mérkőzések sorában az NB II hatodik helyén álló Tatabánya volt a Lombard Pápa következő ellenfele. A vendégek a Dombai - Módi, Farkas, Kovács, Vass - Duric, Lázár, Deme, Köntös - Farkas, Kocsis összeállításban kezdtek, a mieink a tatabányaiak műfüves pályáján a Szűcs - Nagy S., Dlusztus, Supic, Rajnay - Takács P., Gyömbér, Tóth N. – Rebryk, Maric, Heffler kezdő 11-el léptek pályára, de csereként Karácsony, Németh, Quintero, Tóth G., Venczel, Bali és Palkó is szóhoz jutott a 90 perc során. Az első játékrészben kiegyenlített játék folyt a pályán, a félidő vége előtt Tóth Norbert révén sikerült vezetést szereznie a sárga mezes vendégeknek. A második félidőben már kidomborodott a pápaiak fölénye, Rebryk is betalált, majd Maric duplázott. Ekkor már 4-0-ra vezetett Véber György csapata, a vezetőedző a biztos vezetés tudatában több játékosnak is lehetőséget adott. Ekkor a tatabányaiak Farkas János és Módi góljával kétszer mattolták a védelmünket, így 4-2 lett a találkozó végeredménye.
A csapathoz kapcsolódó hír, hogy hét elejétől ismét a csapattal edzett Ceasar Quintero. A kolumbiai játékos családjával együtt tért vissza Magyarországra. Közben Lovrencsics Gergő neve is felmerült Pápán, miután a csatár nem fogadta el a pécsi klub szerződéshosszabbítási ajánlatát.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!