Kézilabdatorna Fodor Sándor emlékére


2011-02-06 20:12:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézilabdatorna Fodor Sándor emlékére főképe
A Bakonyerdő Pápa szervezésében második alkalommal adott otthont a Városi Sportcsarnok az egyesület kézilabda emléktornájának. A kézisek ezzel a kupával tisztelegtek egykori utánpótlásedzőjük Fodor Sándor emléke előtt, aki nagyon sokat tett a csapatért, a klubért. Az emlékezés mellett természetesen Kapcsándi Zsolt alakulatának idei bajnokságra való felkészülését is remekül szolgálták a mai összecsapások.
- Fodor Sándor egy ikonja a pápai kézilabdának, aki több éven keresztül edzőként is segítette a kéziseket. Aki ismerte, tudja milyen segítőkész sportember volt, mindenkihez volt egy kedves szava, rá mindig lehetett számítani. Nagyon szerette ezt a játékot és igyekezett ezt a szeretet mindenkinek átadni – mondta a pápaiak edzője.
A klub nevében két játékos, Róth Gábor és Nagy Kristóf köszöntötte a mérkőzéseket a helyszínen megtekintő Fodor Sándornét, aki meghatottan vette át a virágcsokrot.
- A tornára öt, nagyjából egyelő képességű csapat kapott meghívót, a Veszprémi Egyetem riválisunk a bajnokságban, a tapolcaiak az NB II hátsó régiójában foglalnak helyet, az ajkaiak annak ellenére, hogy az NB I/B-ben mindössze két pontot szereztek, bármikor képesek meglepetést okozni, ezt ma sajnos saját bőrünkön tapasztaltuk, Várpalota alakulatát nem nagyon ismerem, remélem ellenük is lesz keresnivalónk – bizakodott Kapcsándi Zsolt.
A házigazdák kezét nem fogta Fortuna Istenasszonya, hiszen a körbeveréseket követően harmadik helyük mindössze egy gólon múlott. A mieinknek ennek ellenére oka nem lehet panaszra, hiszen a javuló játék bizakodásra adhat okot a bajnoki menetelésre nézve.

Pápai eredmények:
Bakonyerdő Pápa – Ajka 18 -22
Veszprém - Bakonyerdő Pápa 18-20
Bakonyerdő Pápa – Várpalota 19-20
Tapolca - Bakonyerdő Pápa 20-20

A torna végeredménye
:
1. Várpalota
2. Veszprém
3. Ajka
4. Bakonyerdő Pápa
5. Tapolca A torna legjobb játékosa Sztojka Attila (Veszprém), gólkirálya Hidi Gábor (Ajka) lett. A legjobb kapus címét Sárközi Balázs (Bakonyerdő Pápa) vihette haza.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!