Munkácsys szülők-nevelők bálja


2011-02-06 07:22:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Munkácsys szülők-nevelők bálja főképe
Január 6-án, azaz vízkeresztkor vette kezdetét a farsang, ami hagyományosan a fékezett öröm és mulatozás ideje, amely hamvazószerdáig tart. Utána ismét az elcsendesedés, a lelki elmélyülés időszaka következik, mely a húsvét misztériumáig vezet bennünket.
Egyházi Viktorné igazgatónő köszöntőjével kezdődött ma este a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában a Munkácsy Mihály Általános Iskola hagyományos szülők-nevelők bálja.
- Jóleső érzéssel tölt el bennünket, hogy az idei tanévben is meg tudtuk szervezni bálunkat. A szervezéshez erőt ad, hogy diákjainkért, az iskoláért tesszük, azért, hogy tanulóinknak lehetőségük legyen a legkorszerűbb interaktív taneszközökkel megismerkedni, ezzel a tanórákat színesebbé, motiváltabbá tenni- hangsúlyozta az igazgatónő.
Az alkalmon részt vett Áldozó Tamás alpolgármester, aki köszöntőjében visszaemlékezett egy 29 évvel ezelőtti iskolabálra, ahol ő is keringőzött az akkori intézmény zsibongójában.
Az est elején a 6. osztályosok rábaközi táncot mutattak be, melyhez az iskola népi zenekara játszott talpalávalót Kovács Gyöngyi tanárnő vezetésével. Ezt követően a Munkácsy Zenestúdió tagjai alapozták meg a jó hangulatot. A műsort a 8. osztályosok romantikus keringője zárta, melyet Iványi Andrea és Németh Miklós pedagógusok tanítottak be.
Az est hátralevő részében a Pápai Tandem Zenekar zenéjére szórakoztak a bálozók.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!