Három nyilvántartásba vett jelölőszervezet állított jelöltet a március 6-i választásra


2011-02-03 11:46:22  | cikk: Tóth Tamara  | 


A márciusi időközi önkormányzati választáson jelöltet és listát jelölőszervezetek (pártok, társadalmi szervezetek) állíthatnak, illetve a választáson a listás választások kivételével független jelöltek vehetnek részt. Jelöltet csak nyilvántartásba vett jelölőszervezet állíthat, ezért a választáson induló jelölőszervezeteknek a választás kitűzését követően nyilvántartásba kell vetetni magukat. A közös jelöltet, listát állító jelölőszervezeteknek külön-külön kell nyilvántartásba vetetni magukat.
Közleményben tájékoztatta portálunkat a Helyi Választási Bizottság (HVB) arról, hogy február 2-ig mely jelölő szervezeteket és jelöltjeit vette nyilvántartásba. A HVB négy jelölőszervezetet – Magyar Szocialista Párt (MSZP), Jobbik Magyarországért Mozgalom (Jobbik), Fidesz Magyar Polgári Szövetség (Fidesz) és a Keresztény Demokrata Néppárt (KDNP) – vett nyilvántartásba.
Polgármesterjelöltek: Grőber Attila-MSZP, Orbán Imre- Jobbik, dr. Áldozó Tamás- Fidesz-KDNP.A 9. számú egyéni választókerületben az alábbi képviselőjelölteket vette nyilvántartásba a HVB: Kövér József-MSZP, Süle Zsolt- Jobbik, Unger Tamás- Fidesz-KDNP.
Az időközi választáson jelöltet ajánlani 2011. február 4-én 16:00 óráig lehet a kitöltött ajánlószelvénynek a jelölt, illetve a jelölő szervezet képviselője részére történő átadásával.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!