Felkészülés: Lombard – Répcelak 2-1


2011-02-02 21:51:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Lombard – Répcelak 2-1 főképe
Nemcsak a harmadosztályú Répcelakkal, hanem a ritkán tapasztalható hideggel is meg kellett küzdenie ma késő délután az árnyékcsapattal kiegészült Lombard Pápának. A felkészülési mérkőzésen a sérülésből visszatérők illetve az idáig kevesebbszer pályára lépők kaptak elsősorban bizalmat, Véber György a Répcelak ellen a Takács, Nagy S., Tóth G., Dlusztus, Karácsony, Bíró, Domján, Takács P., Gyömbér, Peric, Bárányos, Somogyi, Rebryk, Venczel, Maric, Bali, Heffler, Palkó keretet nevezte a mérkőzésre. Az első csapat alapemberei, Goran Maric és Gyömbér Gábor már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, a fordulást követően főleg az NB III-asok jutottak szóhoz, az ellenfél is betalált egyszer, így 2-1-es Lombard győzelemmel ért véget a találkozó.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!