Nyilvántartásba vették a jobbikos jelölteket


2011-02-02 16:03:26  | cikk: mo  | 


Nyilvántartásba vették a jobbikos jelölteket főképe
A mai nappal a Helyi Választási Bizottság nyilvántartásba vette Süle Zsolt önkormányzati képviselőjelöltet és Orbán Imre polgármesterjelöltet – hangzott el a mai sajtótájékoztatón. A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezetének elnöke arról tájékoztatott, hogy a jelöltek összegyűjtötték a megfelelő mennyiségű kopogtatócédulát, és azokat a hétfői nap folyamán adták le a Helyi Választási Irodában.  
Orbán Imre ennek kapcsán elmondta, az ajánlószelvények jelenleg elengedhetetlen kellékei a választási kampánynak. A Jobbik azonban úgy gondolja, célszerű lenne a kormányzati többségnek elgondolkodnia azon, hogy a kopogtatócédulákat valamivel „kiváltsa”. Orbán Imre kérdésünkre elmondta, aki meg akarja magát méretni, iratkozzon fel a választási listára. Inkább legyen 20 cm-rel hosszabb a választási papír, minthogy több millió kopogtatócédulát kinyomtassanak – fogalmazott a radikális párt helyi elnöke. 

Orbán Imre a sajtótájékoztatón két rendezvényt ajánlott az érdeklődők és a szimpatizánsok figyelmébe. Február 18-án szervezi meg első rendezvényét a Pápaiak a Nemzetért Egyesület, melyre Mályi József hegymászót hívják meg, aki tagja volt annak a két Kárpát-Expedíciónak, amely végig járta a Kárpátok 2300 kilométeres gerincét. Február 19-én, szombaton kerekasztalbeszélgetésre várják a szimpatizánsokat, melyen részt vesz Morvai Krisztina és Varga Géza.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!