A Griff KSE meghívásos versenye


2011-01-31 16:52:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Griff KSE meghívásos versenye főképe
Az egyesület immár harmadik alkalommal szervezett három korcsoportban, gyermek előkészítő (2003-2004-ben születettek), gyermek 1 (2001-2002-ben születettek) valamint gyermek 2 (1999-2000-ben születettek) meghívásos karateversenyt. A Gazdasági Szakképző Iskola tornaterme zsúfolásig megtelt versenyzőkkel és értük aggódó, nekik szurkoló szülőkkel, barátokkal, ismerősökkel. Az idei versenyen 91 fiatal vett részt. A meghívott klubok a soproni SMAFC és a Kamikaze, a győri Sokoró, a kapuvári Castrum SC valamint Várpalota és Pusztaszabolcs együttesei voltak. A küzdelmek 3 tatamin folytak összesen 24 kategóriában.
- A verseny célja az egyesületek közötti barátság elmélyítése mellett az volt, hogy lehetőséget adjon olyan fiatal karatékáknak is versenyezni, akik még a hivatalos bajnokságon nem indulhatnak, mert vagy túl fiatalok, vagy még nincs meg a megfelelő övfokozatuk ehhez – mondta Bolla András. Az edzőknek is remek alkalom nyílt, hogy kipróbáljanak új versenyzőket és lemérjék, hogy ki hol tart a felkészülésben, hiszen február elején már a diákolimpián mérik össze tudásukat a gyerekek. Egyesületünk nagyon szép eredményeket ért el, mind a 17 versenyzőnk dobogóra állhatott, összesen 5 arany, 8 ezüst és 4 bronzérmet szereztünk. Külön érdemes megemlíteni, hogy a tavaly ősz óta egyesületünkben edző új tagok közül is tatamira –és dobogóra is - léphetett 4 versenyzőnk.
Szeretnénk megköszönni a klubtagok és a szülők segítségét a lebonyolításban, a Pápai Gazdasági Szakképző Iskolának, hogy a rendelkezésünkre bocsátotta a tornatermet, és a támogatóinknak, hogy mellettünk állnak már egy éve. A sportolók felkészítésében sensei Szalóki Sándor, sempai Juhász Tamás, sempai Bakos Gábor, Csizmadia Melinda, Nagy Lívia, Bolla Péter vett részt.

A pápai helyezettek:
Első helyen végeztek: Benkő Noémi (gyerek 2, lány, könnyűsúly), Wieder Dominik (előkészítő, fiú, könnyűsúly), Chovanecz Mátyás (gyerek 1, fiú, könnyűsúly), Varga Patrik (gyermek 2, fiú, könnyűsúly), Nagy Olivér (gyerek 1, fiú, nehézsúly)
Második helyezettek: Benkő Ármin (gyerek 1, fiú, könnyűsúly) Bencze Alex (gyerek 1, fiú, középsúly) Réfi Gergő (gyerek 1, fiú, nehézsúly) Ábrahám János (gyerek 1, fiú, nehézsúly) Ferenczy Áron (gyerek 2, fiú, könnyűsúly) Papp Gergő (gyerek2, fiú, könnyűsúly) Kovács Botond (gyerek 2, fiú, középsúly) Mesterházi Bence (gyerek 2, fiú, nehézsúly)
Harmadik helyen zártak: Gerencsér Marcell (előkészítő, fiú, könnyűsúly) Molnár Milán (gyerek 1, fiú, középsúly) Móczár Lili (gyerek 2, lány, könnyűsúly), Ábrahám Zsanna (gyerek 2, lány, nehézsúly).

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!