Együtt játszhatott a szülő a gyermekével a Huszár lakótelepi Óvoda nyílt napján


2011-01-31 12:00:04  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Együtt játszhatott a szülő a gyermekével a Huszár lakótelepi Óvoda nyílt napján főképe
A Huszár lakótelepi Óvodában már hagyomány, hogy minden évben legalább egyszer nyílt napot szerveznek az intézményben a szülők részére. Így történt ez ma délelőtt is.
- Az óvodai nevelés egyik legfontosabb része, hogy a szülőkkel jó kapcsolatot alakítsunk ki és azt ápoljunk is. Eljárunk a gyerekekhez családlátogatásra, hogy megismerkedjünk a környezettel, ahol ők élnek, így a szülők is megnézhetik, hogy a csemetéik hol töltik napjaikat. Öt csoportban adtunk ma lehetőséget az óvodában folyó munkák és az óvodai élet megtekintéséhez, megismeréséhez. Nagyon sok szülő ellátogatott ma hozzánk, reméljük a továbbiakban is számíthatunk jelenlétükre, hisz ez az óvoda és család kapcsolatának fejlődéséhez vezet - hangsúlyozta Vaspöri Ferencné tagóvodavezető.
A délelőtt folyamán az óvodában folyó néptáncoktatásban részt vevő kicsik is bemutatták eddig tanult lépéseiket
A jó hangulatú foglakozáson a hajtogatást, a varrást, a szövést és a reggeli tornát is kipróbálhatta a szülő gyermekével együtt. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!