Úszás: Közel 200 induló a diákolimpián


2011-01-28 10:57:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Úszás: Közel 200 induló a diákolimpián főképe
Múlt héten az V. – VI. korcsoport versenyei zajlottak a Várkertfürdőben, legutóbb pedig az I. – IV. korosztálynak rendezett diákolimpiai versenyt a Pápai Úszó Sportegyesület. Nyolc általános iskola közel 200 úszója mérettette meg magát a különböző versenyszámokban, a legtöbb sportolót a Szent István delegálta, összesen 76-ot. Kun-Szabó István, a PUSE elnökségi tagja elmondta, elégedett a versennyel, hiszen az egyesület úszói közül Kertész Réka (PGSZKI), Nagy Rebeka (Szt. István), Korbély Dominik (Türr) és Kun-Szabó Fanni (Tarczy) is sokat javítottak eredményeiken, ami egyrészt azt jelenti, hogy eddig töretlen a fiatalok fejlődése, másrészt az időeredmények bizakodásra adnak okot a hátralévő versenyekre nézve.

Az összesített pontversenyt a Szent István nyerte 398 ponttal, megelőzve a Munkácsy (327 pont) és az Erkel (219) úszóit.

A diákolimpiai verseny eredményei és érmesei.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!