Napközis délután - pedagógusoknak


2011-01-27 20:44:48  | cikk: mo  | 


Napközis délután - pedagógusoknak főképe
A lényeg, hogy a délután ne hasonlítson a délelőttre – ez a célja a városban működő Városi Napközis Munkaközösség foglalkozásainak, vagyis Horváthné Bátor Mária ezt szeretné átadni a napközis pedagógusoknak. A közösség vezetője szerint a gyerekek délutánra már nagyon fáradtak, ezért olyan feladatokkal kell előállni számukra, amelyek szórakoztatják őket, s közben pedig tanulnak: a szorzótáblát gyakorolják csoportos sportversenyekkel, a kombinatorikát vagy éppen a gyorsolvasást kreatív, játékos feladatokkal. Horváthné Bátor Mária azt vallja, mindezek mellett a gyerekek nagyon keveset vannak a szabad levegőn, ezért a napköziben egy-egy órát mindig biztosítani kell számukra a szabadtéri játékokra.

A munkaközösség mai foglalkozásán előkerültek a színes papírok, a régi, jól bevált fűzős technika és elkészültek a vidám állatfigurák valamint tavaszt idéző kis kosarak.
A Városi Napközis Munkaközösség évente négy alkalommal tartja foglalkozásait, az alkalmakon közel 40 pedagógus vesz részt a város összes általános iskolájából. A munkaközösség legközelebb anyák napjára készül a napközis délutánon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!