A kórházat bírálta a Jobbik


2011-01-27 20:03:05  | cikk: mo  | 


A kórházat bírálta a Jobbik főképe
A Jobbik Magyarországért Mozgalom tegnap sajtótájékoztatón kommentálta a pápai Gróf Esterházy Kórház egy internetes szavazáson elért eredményét. Orbán Imre, a párt helyi elnöke szerint a pápai kórház a 186 vizsgált kórház közül a 169. helyen végzett, 3.3-as átlaggal. A szavazáson vizsgálták a kórházak orvos-szakmai ellátását, az ápolás-és szakszemélyzetet, az ellátást, az infrastruktúrát valamint a környezetet és tisztaságot.
Orbán elmondta, a legfájóbb az egészben, hogy Veszprém megye 10 egészségügyi intézménye közül a pápai kórház 10. helyen végzett. Hozzátette, meg kell keresni az okokat, hogy az öt évvel ezelőtti élmezőnyből a pápai Gróf Esterházy Kórház miért csúszott vissza az alsó régióba? A radikális párt elnöke továbbá kérdéseket szegezett a kórház vezetésének:
- Ezeket a problémákat a Jobbik Magyarországért Mozgalom már két éve folyamatosan felveti, de mindig elutasítás a kérdéseinkre adott válasz. Igaz-e az az állítás, hogy a pápai kórház gyermekosztályára, krónikus gyermekorvos hiány miatt csak ideiglenes engedélyt adtak ki? Igaz-e az az állítás, hogy a gyermekosztályon a fűtés nem haladja meg a 20 Celsius fokot? Igaz-e az az állítás, hogy a kórházat őrző, takarító cégek pályáztatás nélkül nyerték el a kórház takarítását, őrzését? Hogyan kívánja megoldani az orvos hiányt a kórház és az önkormányzat vezetése, hogy biztonságosan tudjon működni a kórház? - fogalmazott Orbán Imre.
A radikális párt helyi elnöke kérdésünkre elmondta, a kérdésfelvetések megalapozottak, az információk a szimpatizánsoktól, illetve a Jobbikhoz érkezett panaszlevelekből származnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!