Két felkészülési meccs a Perutzban


2011-01-26 21:14:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két felkészülési meccs a Perutzban főképe
Ma délután két edzőmérkőzést is rendeztek a Perutz stadion műfüves pályáján. Előbb a harmadosztályú Lombard II lépett pályára, az ellenfél a Haladás II csapata volt. A múlt heti odavágóhoz hasonlóan ezúttal is döntetlen született a 90 perc alatt, igaz most legalább gólokat is láthattak a kilátogatók. Nagy iramú mérkőzésen sok helyzetet hibázott el Nagy Mihály alakulata, ezért és a két elkerülhető gól miatt ismét meg kellett elégedniük a döntetlennel, 2-2 lett a vége, a hazaiak találatait Megyesi és Dóczi szerezték.
Az első csapat tegnap még az U-21-es válogatottal játszott Telkiben, ma pedig már az NB II-es Ajkával csapott össze. A találkozó során kijött a tudásbeli- és osztálykülönbség, hiszen fölényes, 4-0-s győzelmet aratott Véber György gárdája, mely a Szűcs L. (Takács) - Nagy S., Dlusztus, Karácsony, Rajnay - Rebryk (Venczel), Bárányos, Gyömbér, Heffler - Szabó Zs., Maric (Palkó) kerettel játszott. A mieinknél Szabó Zsolt kétszer, Goran Maric és Bárányos Zsolt egyszer-egyszer köszönt be az ellenfél kapujába.

A Lombard következő ellenfele szombaton 11 órától Csorna alakulata lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!