Kikapott a Lombard Telkiben


2011-01-25 17:12:27  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


Kikapott a Lombard Telkiben főképe
Az U21-es labdarúgó válogatott ma délután a Lombard Pápa elleni felkészülési mérkőzéssel zárta kétnapos telki edzőtáborát. A két csapat nem a legideálisabb körülmények között mérkőzött meg egymással, a fagypont alatti hőmérséklet mellett a hóesés is nehezítette a játékosok dolgát. Ezzel együtt a futballisták becsülettel hajtottak a találkozón, az első félidőben elsősorban az U21-es válogatott játékosai tettek ki magukért. Róth Antal együttese a szünetig jelentős fölényben játszott, sorra alakította ki a helyzeteket, míg a pápaiak főleg a védekezésre koncentráltak. A fordulás után valamelyest mérséklődött az iram, ekkor már helyzetekből is kevesebbet alakított ki a válogatott, viszont jobban használta ki a lehetőségeit. A találkozó egyetlen gólját Balajti Ádám szerezte, aki Bódi Ádám beadása után továbbította a kapuba a labdát. A válogatottban a második félidőben a Lombard Pápa két játékosa, Takács Péter és Heffler Norbert is helyet kapott, Véber György a Szűcs L. (Takács T.) - Nagy S., Dlusztus, Bíró (Karácsony), Rajnay - Venczel, Gyömbér, Bárányos - Rebryk, Bali (Palkó), Maric (Szabó) kerettel játszotta le a mérkőzést.
Az U21-es válogatott felkészülése februárban folytatódik, akkor egy hasonló edzőtábor végén a Siófok elleni mérkőzés szerepel a programban, míg a Lombard Pápa holnap 17 órától Ajka együttesét látja vendégül a Perutz műfüves pályáján.
(mlsz.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!