A megye is beszállt az ajánlószelvények gyűjtésébe Pápán


2011-01-23 22:34:41  | cikk: Joszen  | fotó: Joszen  | 


A megye is beszállt az ajánlószelvények gyűjtésébe Pápán főképe
2011.január 22-én szombaton reggeltől, kora délutánig Veszprém megye összes városi  és környéke MSZP szervezeteinek 40 fős aktivista csapata részvételével,élükön Pál Béla megyei és Gőgös Zoltán városi elnökkel, ajánlószelvény gyűjtés zajlott a város lakótelepein. Mint ismeretes, Pápán március 06-án időközi polgármester és a 9 .választókerületben önkormányzati képviselőválasztásra kerül sor. Az ajánlószelvény gyűjtést a csapat a volt Kilián lakótelepen kezdte meg, hisz itt indul a párt képviselőjelöltje,Kövér József.     
A Kilián lakótelep után Grőber Attila a párt polgármesterjelöltjének vezetésével a csapat  az  ajánlószelvények gyűjtését a Fáy lakótelepen folytatta,majd a Huszár, a Vajda és az Igal lakótelep következett.     
A remekül sikerült munka befejezéséül a pápai szervezet egy finom ebédre, valamint egy fehérasztal melletti beszélgetésre hívta meg a tapolcai,veszprémi,ajkai,várpalotai segítőket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!