Esküvő Trend kiállítás


2011-01-23 22:28:10  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Babos Petra  | 


Esküvő Trend kiállítás főképe
Az alkalomhoz illően a Tarczy Lajos Általános Iskola aulája adott otthont a hétvégén megrendezett Esküvő Trend kiállításnak.
Primmer Ildikó már második alkalommal szervezte meg Pápán az Esküvő Trend Kiállítást. Hogy miért? Mert úgy gondolja, az esküvő sok ember életében az az alkalom, ami legjobb esetben csak egyszer jön el, mindenki tökéletest szeretne. A kiállításon az érdeklődő párok minden fontos részletet, kiegészítőt megtalálhatnak egy helyen.
- Pápán nagyon nívós, színvonalas kiállítókkal találkoztam. Az emberek már megszokták és tudják, hogy mindig január harmadik hetén van az esküvő kiállítás, elég sokan kint voltak az elmúlt két napban. Belépőt nem kérünk, csak azt látjuk, hogy egyre jobban tele van az aula. Ha így folytatjuk, jövőre kinőjük ezt a szép aulát - mondta nevetve a főszervező mikor az értékelésről kérdeztem.
Tavaly 18 helyi vállalkozó találta hasznosnak a kiállítást, idén már 25-re nőtt a kiállítók száma. Az első visszhangok a kiállítók részéről nagyon jók, sokan megkeresték őket a helyszínen és Primmer Ildikó szerint ennél pozitívabb visszajelzés nem is kell.
A szervezők a két nap alatt gondoskodtak róla, hogy minden kiállító ne csak standjánál, hanem egyenként, a színpadon is bemutatkozhasson az érdeklődőknek, így az elmaradhatatlan menyasszonyi ruhabemutatókon és vőfélybemutatkozásokon túl, virágkötő és szépségszalon is megmutathatta elképzeléseit, ők hogyan tennének tökéletessé egy esküvőt. A kis pódiumon szinte állandó mozgás volt, mert ha épp nem zenélt valaki, akkor tombolát sorsoltak a szervezők a kiállítók felajánlásaiból.
A nívós rendezvényen kollégánk, Babos Petra is kiállított. A Fotó Babos standnál szebbnél szebb képek bizonyították a fényképész, Babos János által 1981-ben alapított műhely kiváló minőségű alkotásait, melyhez az időközben apja nyomdokaiba lépő lánya is csatlakozott. Meglátni a pillanatot és azt megörökíteni az utókor számára csodálatos dolog, nem csupán mesterség, művészet is egyben. Babos Petra kérdésünkre elmondta, idén először állított ki, de a kiállítást nagyon hasznosnak véli, mint mondta, jövőre is részt vesz majd.
-Fontosnak tartom a bemutatkozás lehetőségét. Egy fényképészről a munkája, a képei beszélnek. Minden ember szeretné, ha a Nagy Nap tökéletes lenne az életében, hogy később mikor visszaemlékezik rá és a kezébe veszi a fotókat, azok visszaadják annak a napnak a ragyogását, hangulatát, érzelmeit, pillanatait - mondta Babos Petra.


Képek:

A kiállítók:
Vaáry Dekor, Bakony Stúdió, Evita Menyasszonyi Ruhaszalon és Öltönyház, Pulzus Zenekar, PRK Tánc-Lánc Művészeti Iskola, Fotó Babos, Café Piazza, Titz Tibor vőfély, Munkácsy Zenestúdió, Aranykalász Étterem, Horeorg Kft., Andik Dekor, Horváth Bálint vőfély, Ékszer-Ész, Questor Utazási Iroda, Limo Győr, Evelin Esküvői Ruhaszalon, Vénusz Szépségszalon, Pussycat Exclusive Fehérnemű, Mátrix Reklámstúdió, Török Cukrászat, Kiss Virág, Avon Cosmetics Hungary Kft.

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!