Pápáért mi magunk - jobbikos kampánynyitó


2011-01-22 18:54:42  | cikk: mo  | 


Pápáért mi magunk - jobbikos kampánynyitó főképe
Kampánynyitó rendezvényen mutatkozott be ma este a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezetének önkormányzati képviselő- és polgármesterjelöltje. A programon Kepli Lajos országgyűlési képviselő ajánlotta a jelölteket a szimpatizánsok figyelmébe. Összefoglalta a Jobbik Parlamentben végzett munkáját, majd elmondta, Süle Zsolt önkormányzati képviselőjelöltet és Orbán Imre polgármesterjelöltet az országos párt teljes mellszélességgel támogatja.

Süle Zsolt bemutatkozó beszédében elmondta, 2006-ban csatlakozott a Jobbik mozgalmához, céljai egybeesnek a párt céljaival: az elmúlt húsz év globalista, multinacionalista világképe helyett egy hazafias, nemzeti irányultságú világkép alakuljon ki Magyarországon és Pápán is. Az önkormányzati képviselőjelölt érdeklődésünkre elmondta, megválasztása esetén legfontosabb célja az lesz, hogy a 9. számú választókerület lakóival napi kapcsolatban álljon. Kihangsúlyozta, a városrészt nem szabad külön kezelni Pápa egészétől, így első lépésként a munkahelyteremtésre kellene nagyobb hangsúlyt fektetni. Ahogy fogalmazott, teljesen mindegy, hogy hazai vagy multinacionális vállalkozások betelepítésével, de ezt a problémát fel kell számolni. Hozzátette, minden más projektet háttérbe kell szorítani, az első számú feladat a munkahelyteremtés legyen. Süle Zsolt kiemelte azt is, a választókerületben fontos lenne a közbiztonság javítása. Megítélése szerint ezt egy állandó járőrszolgálattal lehetne elérni.

Orbán Imre kérdésünkre elmondta, a párt helyi szervezetének tagsága kérte fel a polgármesterjelöltségre. Elárulta azt is, Erőss Bulcsú jobbikos önkormányzati képviselő javasolta, hogy az időközi választáson Orbán pályázzon a posztra, „ne csak beszéljen, tegyen is valamit a szervezetért” – tudtuk meg a polgármesterjelölttől.
Orbán Imre érdeklődésünkre felvázolta Pápáért mi magunk címmel összeállított programjukat, melyben négy sarokpont köré csoportosulnak a teendők. A Jobbik helyi szervezete feltette a kérdést: Mit szeretnének a pápaiak? A válaszok a következők: munkahelyet és megélhetést, közbiztonságot, a fiatalok rendet és fegyelmet, hazát – fogalmazta meg fő célkitűzéseiket Orbán Imre. A polgármesterjelölt elárulta azt is, nyugodt kampányra számítanak. Az előző két választási kampánnyal ellentétben ezúttal nem kívánnak „erőcsapást” mérni senkire – fogalmazott a jelölt –, a Fideszt politikai ellenfelüknek tartják, az „Mszp-t nem kívánják minősíteni” – tette hozzá. Orbán elmondta, programjuk ismertetését helyezik előtérbe, és várják, milyen fogadtatásban lesz része. Amennyiben szervezetük nem kap kellő támogatást, örülnének annak is, ha a városvezetés megfontolná az általuk összeállított programpontokat és végrehajtaná azokat – jelentette ki Orbán Imre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!