A Jobbik az üzemanyagárakról


2011-01-21 16:24:34  | cikk: mo  | 


A Jobbik az üzemanyagárakról főképe
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete sem megy el szó nélkül a magas üzemanyagárak mellett. A városvezetés és az MSZP beadványa után a Jobbik is panasszal fordult a Gazdasági Versenyhivatalhoz. Arra kérik a hatóságot, hogy vizsgálja felül a pápai benzinkutak által kiszabott üzemanyagárak mértékét és azok alakulását. Orbán Imre, a radikális párt helyi elnöke azt is feltételezi, hogy a városban működő üzemanyagkutak között tulajdonosi összefonódás van, így a hatóságnak címzett levélben ennek felülvizsgálatát is kérte. A Jobbik helyi elnöke kijelentette, tisztelettel várják a hatóság megállapításait.

A mai sajtótájékoztatón Erőss Bulcsú jobbikos önkormányzati képviselő a médiatörvényt bírálta. Megítélése szerint nem szerencsés, hogy az új médiatörvény a nyomtatott és az online sajtót is a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság felügyelete alá rendeli. Negatívumként említette például azt is, hogy a kormány nyomást gyakorol a hatóságra, hiszen ő nevezi ki az elnököt és megszabja, kik lehetnek a Médiatanács tagjai.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!