Kosárlabda: Az országos döntő küszöbén a Tarczy csapata


2011-01-21 15:52:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kosárlabda: Az országos döntő küszöbén a Tarczy csapata főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola kosárcsapata a közelmúltban a serdülő utánpótlás bajnokságban mutatott remek teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. Szűcs Judit fiainak menetelése az alapszakasszal kezdődött, a 14 mérkőzés során a pápaiak olyan neves alakulatokat győztek le mint a Győr, a Siófok, Székesfehérvár, de említhetnénk az igen erős játékoskerettel rendelkező Marcalit is. A pápai kosarasok második továbbjutóként ezt követően Zalaegerszegen léptek pályára, ahol nem várt sikert arattak.
- Csoportunkba a házigazdák mellett Kaposvár és Dombóvár került – emlékezett vissza Szűcs Judit. Dombóvárt az első meccsen magabiztosan sikerült legyőznünk (100-38), majd Kaposvár következett. A mérkőzés óriási izgalmakat hozott, szerencsére 63-63-nál Horváth Kristóf három triplát is beszórt, amivel el is dőlt a meccs (73-69). Ezt követően Zalaegerszegtől kikaptunk (107-42), így a csoportban a második helyen végeztünk. A csapatból mindenképp kiemelkedik Horváth Kristóf, aki az alapszakaszban 14 meccsen 453 pontot dobott.
A következő forduló február 12-én lesz Körmenden, ahol már a döntőbe jutás a tét. A mieinknek nehéz ellenfelek jutottak, hiszen Zugló, Körmend és a MAFC elleni összecsapás sem ígérkezik sétagaloppnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!