Tartalmas lesz a 2011-es év a Kertbarátoknál


2011-01-20 20:23:13  | cikk: Babos Petra  | 


A Jókai Mór Művelődési Központ Kertbarát Népfőiskolája ma este tartotta januári első összejövetelét a Várkastélyban. A szép számban megjelent tagokat Farkas Tibor elnök köszöntötte, majd a 2011. évi tavaszi évad munkatervét ismertette.
- A programok között szerepel majd a január 27-én tartandó tavaszi gyümölcs-és szőlőtermesztésről szóló előadás, melyet Pethő Zoltán növénytermesztési ágazatvezető fog majd tartani. Február 5-én a Jókai Mór Művelődési Központ színházépületének földszinti előterében farsangi bált fogunk rendezni, majd a kosárfonás és a devizsonkötés szakmai fogásaival ismerkedhetünk meg. Az idei félévben is hallhatunk majd növényvédelmi szerekről Visi Zoltántól, valamint két vállalkozás is bemutatkozik. Joó Oszkár a Mentőszolgálat tevékenységét ismerteti majd. Solymosi János, Rosta Endre és Takácsi Kálmán metszési bemutatót tart a tapolcafői szőlőhegyben márciusban. Bilinszki Alíz a Pannon Egyetem Agrártudományi Centrum Burgonyakutatási Központ részéről a burgonyatermesztés tapasztalatait osztja meg velünk. Március 24-én házi borverseny, április 8-án pedig a városi borverseny megmérettetése vár ránk. A Szent György-napi Agrárexpon természetesen idén részt veszünk- mondta el Farkas Tibor elnök.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!