Erdélyben edzőtáborozik a Lombard


2011-01-19 21:24:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: uh.ro  | 


Erdélyben edzőtáborozik a Lombard főképe
A szegedi teremtorna után a Lombard Pápa Erdélybe utazott, ahol a fiúk egyhetes edzőtáborban vesznek részt. A csapat vasárnap meg is érkezett Zeteváraljára, ahol elkezdték a munkát a tavaszi feladatokra. Az erőnléti futások, tréningek mellett Szűcs Lajosék ma délután lejátszották első felkészülési mérkőzésüket Csíkszereda ellen. A negyedosztályos Csíkszeredai VSK kérésére Véber György ma nemcsak a Lombardnak, hanem a székelyföldi csapatnak is edzést tartott, melyre a hivatalos honlap beszámolója szerint közel félezer drukker volt kíváncsi. A tréning végén természetesen előkerült a labda is, az egymás elleni barátságos mérkőzésen a mieink 9-0-ra győztek, a helyiek a felejthetetlen délutánt vastapssal köszönték meg a Lombard Pápának.
A Lombard Pápa pénteken továbbutazik Pozsonyba, ahol január 22-én a Slovan Bratislava ellen lépnek pályára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!