Véget ért a VI. Pápai Órakiállítás és börze


2009-10-19 20:32:09  | cikk:  | 


Vasárnap délután 15 órakor átadták a Tarczy Lajos Általános Iskola aulájában megrendezett VI. Pápai Órakiállítás és börze legszebb női és férfi órájának, valamint a legszebb kiállítói standnak járó díjakat. A TMC Kft. a „Legszebb Kiállítói Stand” címet, a Freperique Constant a legszebb női karórának, a Seiko Velatur pedig a legszebb férfi karórának járó díjat viheti haza. A díjakat a rendezvény fővédnöke, dr. Kontrát Károly, országgyűlési képviselő adta át.

Böröczky Jenő, órás, a kiállítás egyik megálmodója és szervezője értékelésében azt mondta, a kiállításon mindenki megtalálhatta a magának való órát, akár a különleges szerkezetek, akár a különleges formák érdekelték.

- Szerintem fontos, hogy Magyarországon először vidéki városként Pápa adhat otthont egy ilyen nívós kiállításnak, s immáron hatodik alaklommal. Folyamatos dolgot jelent, az embereknek van igénye arra, hogy értékeket vegyenek, láthassanak és a mobiltelefon helyett a karjunkon nézzék az időt, az órát. Ez a kis szerkezet nagyon érdekes és különleges, hiszen nem mindegy, hogy milyen technológiát hordunk a kezünkön a mindennapi életben.

A kiállítók nagyon jó véleménnyel vannak a kiállításról, a látogatottságról és városunkról is. Összességében meg vagyok elégedve, a két nap alatt sokan eljöttek. Jövőre is szeretnénk itt lenni, nagyon jól éreztük magunkat- értékelte a rendezvényt Catanzaro Zsolt, a Divisio-PP Kft. üzletkötője.
Kovács Krisztián, a két díjat is elnyert TMC értékesítési vezetője szerint egy kicsit kevesebben voltak, mint az elmúlt években:

- A helyszínválasztás tökéletes volt, nagyot dob a kiállításon ez a gyönyörű hely. Hiszen itt egyben látható minden. Míg korábban a Somogyi József Galériában kis termekben zsúfoltan voltunk elhelyezve, idén nagyon látványosan sikerült berendezkednünk. Jól sikerült a rendezvény, a filmvetítésen az új kollekciónkat mutattuk be, s a hatása sem maradt el, mert utána jöttek és kérdezősködtek az emberek.

Benkóczy Gábor, a Chrono Kft. üzletkötője szerint lehetne ilyen rendezvényekből országszerte több is:
- Az ilyen alkalmak nemcsak a látogatóknak, hanem a szakmabelieknek, az értékesítőknek is remek lehetőséget nyújtanak új kapcsolatok kiépítésére. Nagyon jó, hogy Pápán van egy ilyen kezdeményezés és reméljük, hogy jövőre is ugyanitt találkozunk. A díjnak is nagyon örülünk, hiszen ez azt jelzi, hogy a márkát egyre többen ismerik és szeretik.

A VI. Pápai Órakiállítás és börze vasárnap 16 órakor ért véget, a két nap alatt - pontos számokat nem ismerve - körülbelül ezer ember volt kíváncsi az „elvesztett és megtalált időre”.

Tóth Tamara

Kapcsolódó cikk:


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!