Ne tankoljunk napok-kampány a benzinkutak ellen


2011-01-18 19:27:12  | cikk: Tóth Tamara  | 


A hétvégén számos ismerősömtől e-mailben kaptam egy felhívást, hogy január 17-én, 18-án és 19-én ne tankoljak, mivel kampány indult a benzinkutak ellen. Miért is? Mert soha nem volt még olyan drága benzin Magyarországon, mint jelenleg, s a híradók beszámolói alapján holnap már jön is az újabb áremelés. Tavaly januárban egy liter 95-ös átlagosan 317 forintba került, most 364 forintba.
Az idei év első hetében nem emelkedett az üzemanyagok ára. Legutóbb az óév utolsó szerdáján 5 forinttal nőtt a benzin és 6 forinttal emelkedett a gázolaj ára. Tavaly összesen 47 forinttal nőtt a benzinár, 55 forinttal pedig a gázolaj ára. A szerdai áremeléssel újabb árcsúcsot dönt az üzemanyagok ára.
A civil kezdeményezés célja egyértelműen a figyelemfelkeltés, de vajon tényleg megoldást jelent a napjainkban egyre nagyobb figyelmet kapó problémára?

BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY

Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE
 VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM - JANUÁR 17,18 és 19-én.
 Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt
 tankoljunk.
 Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET,
 HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK!

 Próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban
 kiszolgáltatottak!

 

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!