Új kapitány a pápai rendőrség élén


2011-01-17 20:01:30  | cikk: HuHa  | 


Ma délelőtt ünnepélyes állománygyűlésen mutatta be dr. Töreki Sándor megyei rendőrfőkapitány a pápai rendőrség új vezetőjét, Szappan Csabát. A rendőr alezredes eddig a Veszprém Megyei Főkapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetői posztját töltötte be, s dr. Töreki Sándor felkérésére vállalta a pápai kapitányság vezetését. Szappan Csaba jelenleg megbízott kapitányként vezeti a pápai rendőrséget, kinevezését Pápa Város Önkormányzatának és a kistérség településeinek testületeinek véleményezése után – várhatóan februárban - foganatosítja a főkapitány.
-Szappan Csaba nagy élet- és szakmai tapasztalattal rendelkező rendőri vezető, aki kezdettől fogva elkötelezetten dolgozott a szervezetnél. Mert változtatni, hiszen életvédelmi alosztályvezetőből lett a bűnmegelőzés jeles szakértője, melyet országos szinten is elismertek. A 90-es években több pápai életellenes bűncselekmény felderítésében is részt vett, így a kistérségről megfelelő információkkal rendelkezik – mondta el kérdésünkre dr. Töreki Sándor megyei főkapitány.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!